Lensmann Bodil Flo Berge Gausdal sier til N247 at lensmannskontoret har stor fokus på vinningskriminalitet etter flere tyverier den siste tiden. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)

- Økning i vinningsforbrytelser siden 1. august

  Nicolai Prebensen
  17. sept. 2021
  16:02
- Vi har hatt en økning i vinningsforbrytelser i det siste med blant annet grove innbrudd i bedrift og bolig. Siden 1. august har vi hatt 15 nye innbrudd, og lensmannskontoret har nå et stort fokus på å få stoppet denne trenden, sier lensmann Bodil Flo Berge Gausdal til N247 fredag ettermiddag.

Hun sier videre at disse nye lovbruddene kommer i tillegg til tidligere tyverier som er under etterforskning.

Artikkelen fortsetter under annonsen.
Annonse

- Vi oppfordrer alle som er uheldige og blir utsatt for tyveri om å anmelde forholdet. Det er svært viktig at borttatte gjenstander beskrives så godt som mulig, og aller helst med serienummer. Det er et krevende arbeide å spore opp eierne til gjenstandene vi har tatt i beslag i etterforskningsarbeidet, og det vil være til stor hjelp om vi hadde gode beskrivelser og som sagt aller helst et serienummer, fortsetter hun og legger til at best mulig sikring av gjenstander også er viktig.

Flo Berge Gausdal forteller videre at det er tatt en del beslag i gods hvor forholdet ikke er anmeldt.

Eierløst tyvegods
- Vi har gods som vi ikke finner eierne til fordi forholdet ikke er anmeldt. Vi vil komme tilbake til disse gjenstandene, men vi understreker at alle forhold ønskes anmeldt. Det kan enten gjøres på nett, eller ved fysisk oppmøte på lensmannskontoret på Brennåsen mellom klokken 10.00 og 14.00 på hverdager, avslutter hun.
Sist oppdatert 17.09.2021 klokken 18:01 av Nicolai Prebensen

Lensmannskontoret på Brennåsen er åpent for publikum fra klokken 10.00 til 14.00 hverdager. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Annonse

Publiseringsløsning levert av UENO      Om personvern på www.n247.no