- Vi skal ha kontroll på 4-0

Søgne FK - Fløy-Flekkerøy 2, 4-2 (4-0), herrenes 4. divisjon, Søgne stadion mandag kveld.
En svært solid førsteomgang sørget for at vertene gikk til pause med sifrene 4-0 i protokollen. I andre omgang startet hjemmelaget på samme måte, hurtige angrep, høyt press og friske taklinger, og en lagmoral av beste sorten.
Det var Jarle Rogstad, kaptein for kvelden, som startet ballet med en heading etter corner i det ellevte minuttet. 17 minutter senere dobler Magne Karlsen og i det 44. minuttet scorer Jens Tønnessen Jernæs på straffespark etter takling innenfor 16-meteren. Jarle Rogstad skyter inn det fjerde målet fra fem meteren etter «småkaos» i Fløy-forsvaret ett minutt senere.

I tillegg hadde hjemmelaget ett skudd i stolpen og ett i tverrliggeren i samme omgang.
I denne omgangen var gjestene sjanseløse og hadde kun én rimelig god sjanse etter 20 minutters spill. Skuddet endte i en resultatløs corner.
Åpnet opp
I andre omgang startet Søgne igjen friskt, men falt etterhvert noe ned og åpnet litt opp for gjestene fra Flekkerøy.
Etter 75 minutters spill kommer en lang ball inn mot målgården til Søgne og keeper roper «keep». Imidlertid glipper ballen ut av hendene og fløyspissen Kalle Sigurdsen får servert ballen foran et åpent Søgne-mål.
Ni minutter senere scorer Preben Hille på straffe etter en felling i 16-meteren til Søgne og på resultatet 4-2 ebber kampen ut.

- Deilig
- Vi skal ikke la dem få troa tilbake, og gi dem håp. Vi skal ha full kontroll med fire mål pluss, men det var deilig med med en opptur, og veldig godt for gutta, sa Søgne-trener Stefán Gíslason etter kampen.
Neste kamp for Søgne-herrene er borte mot Lyngdal 9. juni. Neste hjemmekamp et mot Vindbjart 2, 20. juni.
Med seier mandag rykket laget opp noen hakk til en 8. plass på tabellen i avdeling Agder.
Fløy-Flekkerøy 2 hadde i første omgang av kveldens seriekamp mer en nok med å "skuffe" unna Søgne FKs angrep. (Foto: Nicolai Prebensen)
Veteranene Morten Dalene og Jarle Rogstad i angrep i 2. omgang på Søgne stadion mandag kveld. (Foto: Nicolai Prebensen)