- Vi sendte lokaloppgjøret live

Vi sendte live fra kampen mellom Søgne FK og Høllen FK fra ca. kl. 18.30. Siden oppdaterer seg selv automatisk hvert andre minutt.
20:45  Reaksjoner
Reaksjoner og bilder kommer på n247 senere. Da avslutter vi livefeeden.
20:44  Kampen blåses av   Uavgjort
Kampen ender 0 - 0, et resultat Høllen FK kan være mest fornøyd med.
20:35    Keeper god
Høllenkeeper Jåtun holder Høllen FK inne i kampen. Like før dommeren blåser kampen av.
20:30    Jevner seg ut.
Høllen FK mer med. Tett intenst men ingen klare målsjanser siste ti min.
20:28    Ny Søgne FK sjanse
Viktor Andersen gjennom. Alene med keeper, får ikke kontroll på ballen. Klareres av en glimrende Jåtun i Høllenmålet.
20:27    Høllen FK i angrep.
Lenge siden..... ender i ingenting.
20:25    Mye lyd
Mye lyd fra spillere og trenere. Faktisk mer en normalt. Høy spenning, ikke fultt så mye konstruktiv fotball.
20:24    Flere sjanser til Søgne FK
Enveiskjøring mot Høllens mål siste ti minutter. Sjanser til hjemmelaget, men ingen store.
20:17    Småtøft
Fremdeles oppstykket spill grunnet mye frispark. Tøffe taklinger, og høy stemning ute på banen.
20:14    Stryker tverrligger
Kevin Tønnesland skyter etter corner til Søgne. Stryker tverrligger.
20:10    Ny sjanse Søgne FK
Skudd. Høllenkeeper må gi retur,ingen i det rommet.
20:03    Høllen FK litt mer med
Selv om Søgne FK er litt mer organiserte i spillet, og stort sett kjører kampen virker det som om Høllen FK er på vei inn  kampen.
20:02    Som site halvdel av første
Søgne FK klart best i starten av andre omgang.
19:55    Dårlig nett
Vi mister mobilnettet til stadighet.
19:48  2. omgang
Dommer Håversen sette ri gang 2. omgang.
19:46  Pause   Søgne FK styrer
Søgne FK styrer kampen. Siste halvdel har hjemmelaget vært best. Fler hundreprosentsjanser, og mulig snytt for ett mål (offside).
19:42    Kjempesjanse til Søgne FK
Dobbeltsjanse til Søgne FK. Christian Tveit gjennom, får to sjanser. Høllekeeperen får en hånd på ballen begge ganger, ballen går over.
19:40    Sjanse til Søgne FK
Heading like utenfor etter corner til Søgne FK. Hjemmelaget fører kampen nå.
19:39  Gult kort
Bendik Gundersen gult kort for hekt.
19:38    Stor sjanse Søgne FK.
Ballen i nettet, men avblåst for offside. Nå presser Søgne FK.
19:37    Mistet linja
Vi mistet nettet et øyeblikk :-)
19:31    Fremdeles jevnt
Ingen store sjanser til noen av lagene etter 30. min. Mange frispark.
19:26    Hardner til
Kampen hardner til. Taklingene blir tøffere, Tydelig på spillerne at dette er en viktig kamp.
19:22    Fremdeles jevnt
Tett spill, mange brudd - ingen av lagene har tilkjempet seg noe overtak.
19:21    Nå svinger det
Høyt tempo på stadion. Begge lag kommer til sjanser. Høllen FK med skudd på mål. Reddes på strek.
19:15    Sjanse til Søgne FK
Daniel Aamodt nesten gjennom. Takles av Høllens Dalene, rent. Kveldens første sjanse.
19:10    Ingen stor kamp
Ingen stor kamp så langt. Ingen klare målsjanser.
19:07    Strømmer til
Plutselig ble det mye folk på stadion. Passerer rundt 200 tilskuere nå (antatt).
19:05  Søgne kunstgress
Corner til Høllen uten resultat. Jevnt, litt nervøst spill fra begge lag.
19:03  Søgne kunstgress   Lite folk
Rundt 100 tilskuere til nå.
19:00  Søgne kunstgress   Kampstart
Dommer Jon Romuld Håversen fra Solbygg FK setter kampen i gang.
18:57  Søgne kunstgress   Spillerne ut på banen
Strålende fotballvær. God temperatur, vindstille på stadion.
18:45  Søgne kunstgress   15. minutter
15. minutter igjen til kampstart. Lite publikum foreløpig. Høllen FKs vannbærer Bjørn Erlend Kleiven tror på seier 1 - 2, Søgne FKs trener Odd Arild Skonhoft , 4 - 2.
18:15  Søgne kunstgress   Vi er på nett
Vi har opprettet linje fra Søgne kunstgress, og starter feeden fra kl. 18.45.
18:13  Søgne kunstgress   Livefeed fra kl. 18.45
Vi sender live fra kl. 18.45 her på denne siden. Alt som skjer på banen, og utenfor får du med deg direkte (tekst).