Fortsatt liv i slitte fotballbein

Nå var ikke fotballkampen på Vedderheia verdens viktigste kamp, men showkampen for å markere åpningen av leke- og aktivitetsområdet ble en frisk og innsatsfull affære.

Kampen varte i to ganger ti minutter og Søgne FKs herrelag gikk hardt ut og ledet 2 - 0 etter ferdigspilt førsteomgang.
Sprudlevann
I pausen serverte Fredrik Ihlen sprudlevann til de fire herrene fra Kristiansand og det hjalp. Eks-Starter Bjørn Stephansen var klar på at de hadde en god mulighet i 2. omgang, noe som skulle vise seg å stemme.
I løpet av de to første minuttene av 2. omgang utliknet de gule og midtveis var stillingen 3 - 3.
Slutt for hjemmelaget
Da var det slutt for hjemmelaget og kampen endte tilslutt 3 - 5, med Tom Berhus som mestscorende og Fredrik Strømstad som den med flest tunneler.
- Noen av oss er litt aktive fremdeles, men det er i 6. divisjon og noen spiller for IK Tigerberget, sa Berhus til N247 etter kampen.
- Jeg spiller også for Tigerberget, men trener av og til sammen med Fløy, sa Fredrik Strømstad, som tydelig demonstrerte med finter og helspark at han fremdeles har mye fotball i beina.
Sist oppdatert 15.09.2014 klokken 19.40 av Nicolai Prebensen
Bjørn Stephansen med litt skitne triks mot Stian Aamodt uten at dommer Bueklev (rød jakke) blåste i fløyta av den grunn. (Foto: Nicolai Prebensen)
Dommer Ole Johan Bueklev i Repstad Eiendom stilte til kamp med gult kort, rødt kort og gavekort. (Foto: Nicolai Prebensen)