Dette er politiets logg torsdag

Publisert

Risør E18 v/Akland klokken 17.16: Politiet har avholdt fartskontroll i 90 km/t sonen på stedet. To førere har fått beslaglagt førerkortet etter å ha blitt målt til 133 og 136 km/t.  - Femten førere fikk forenklede forelegg for mindre fartsovertredelser, skriver politiet på Twitter. Ose, Reiårsfossen klokken 16.21: To personer sitter fast i fjellveggen/fossen i forbindelse med klatring på stedet. Disse skal per nå sitte trygt.  - Ressurser er på vei til stedet for å bistå, skriver politiet på Twitter. - Lokale klatrere fra Bratt Friluftsliv bistår, samt redningshelikopter fra Rygge, melder Hovedredningssentralen torsdag ettermiddag.  Klokken 18.41 melder politiet at begge klatrerne er løftet ned ved hjelp av redningshelikopter. Gismerøya, Mandal klokken 16.07: Mindre fritidsbåt med to personer ombord med motorstopp på Mannefjorden. Fiskebåten Eigenes går for å bistå og tar båten på slep. Redningsselskapet rykker også ut og skriver på Twitter at det er hummerfiskere som har fått fremdriftsproblemer. (Foto: Redningsselskapet). Vennesla klokken 15.18: Statens Vegvesen og politi har gjennomført trafikkontroll. Det er utstedt 13 gebyrer, hovedsakelig for slitte dekk og manglende førerkort.  - 23 har fått «mangellapp» på grunn av tekniske mangler med bilen. Fem har fått bruksforbud. To er avskiltet, skriver politiet på Twitter.

Kristiansand, Mosby klokken 14.25: Det er gjennomført trafikkontroll på stedet og utstedt 12 forenklet forelegg for fart. En bilfører har har fått førerkortet beslaglagt etter å ha kjørt 77 km/t i 50-sonen.
Kristiansand klokken 14.15: Kongsgård. Politiet har stoppet en bil hvor fører oppgir falsk personalia. Fører har heller ikke gyldig førerkort og anmeldes for forholdene.

Kristiansand klokken 14.03: Rv9 ved Stemmen. Politiet har stoppet en bil der fører mistenkes for å kjøre i ruset tilstand. Til legevakt for blodprøve. Politiet oppretter sak.
Farsund klokken 11.42: Politiet har stoppet en uregistrert bil i sentrum. Fører mistenkes for å kjøre i ruset tilstand. Til legevakt for blodprøve. Politiet oppretter sak.
Arendal klokken 11.14: Det er gjennomført trafikkontroll FV420 ved His. Ni bilførere er ilagt forenklet forelegg for fart. Høyeste hastighet var 67 km/t i 50-sone.
Arendal klokken 10.28: Politiet har stoppet en bilfører som mistenkes for å kjøre i ruset tilstand. Til legevakt for blodprøve. Politiet oppretter sak.
Tvedestrand klokken 07.24: På E18 ved avkjøring til Tvedestrand har en bil kjørt i autovernet. Fører har noe smerter i brystet og kjøres til legevakt. Fører har vært uoppmerksom. Trafikken går fint forbi stedet og bilberger er på veg. Politiet oppretter sak
Kristiansand klokken 04.42: Mann løsnet brannslukningsapparat i Vågsbygdporten. Politiet har vært på stedet. Mannen anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted. 
- Viser det seg at det er noe ødelagt i tunellen blir han og anmeldt for skadeverk, skriver politiet på Twitter.

Arendal klokken 04.00: Mann anmeldt for kjøring med bil i påvirket tilstand. Førerkortet beslaglagt.
Hægebostad klokken 04.39: Melding om elg som er påkjørt på FV43 Lygnaveien nord for Birkeland. Viltnemd varsles.
Sist oppdatert 14.10.2021 klokken 18:50 av Nicolai Prebensen
Politiets logg torsdag. (Foto: Oslo politidistrikt)
Powered by Labrador CMS