- Andre veien Fredrik!

Publisert

Det var ikke så enkelt for spillerne å vite hvilket mål de spilte mot, men kampen var spennende likevel og både Leireklatten- og Torvmoen barnehage vant.


Det var på Doorwaybanen denne kampen ble spilt torsdag formiddag, samt mange andre kamper. Anledningen var fotballcup mellom barnehagene i Søgne, med Læringsverkstedet Søgne barnehage og Åros barnehage som arrangører i samarbeid med Søgne fotballklubb.

Fest og fart
Fest på stadion ble det, og innsatsen til barna født i 2011, 2012 og 2013 var det ingenting å si på. I følge pedagogisk leder i Søgne barnehage, Lise Eikås var det over 250 spillende barnehagebarn i aksjon denne formiddagen, og ikke minst mange heiagjenger bestående av både voksne og barn.
- Vi er med fordi vi gjorde tilsvarende i fjor og ønsket å ta opp hansken igjen i år. Det er rett og slett herlig å se disse ungen ute på banen. De lyser jo av spillerglede, sier Jarle Olafsen i Søgne FK til N247, travelt opptatt som speaker for fotballfesten.
Han var ansvarlig for å holde orden på kampene, og ikke minst tidsplanen. Frukt ble også delt ut og klokken 14.00 var det mange slitne fotballspillere som tok turen tilbake til de respektive barnehagene i bygda.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Matthew (4) drar til på et innspark med sine solide fotballstøvler. (Foto: Nicolai Prebensen).
300 beger
I alt ble det arrangert 34 kamper á 13 minutter på Dorway-banen torsdag. Hvert lag fikk spille fire kamper. 300 beger med frukt ble delt ut og arrangementet var gratis. Kiwi Tangvall stod for frukten og Søgne FK for suppleringen av mer frukt og klubben stod også for medaljene siden alle ble nummer en i sin gruppe..
- Vi gjør dette for å vise at vi i klubben ikke bare driver med eliteidrett. Vi ønsker også å gi noe tilbake til bygda og ser på dette som et svært positivt tiltak. Det var noen barnehager som ikke var med i år, og jeg håper disse stiller neste år, avslutter Olafsen.
Bildet under: Fredrik og de andre 249 barnehagebarna spilte egentlig på kunstgressbanen, men om man kommer litt utenfor av og til gjør det ingenting. Spillet fortsetter bare... (Foto: Nicolai Prebensen). 
Lise Eikås, pedagogisk leder i Søgne barnehage viser vei for barnehagebarna i Leireklatten og Torvmoen barnehage. (Foto: Nicolai Prebensen)
Powered by Labrador CMS