Fløy så rødt: Tapte mot serieleder Skeid

- Søndagens kamp hjemme mot Notodden blir utrolig viktig for oss. Da må vi slå Notodden, som vi jo nylig gjorde på bortebane, sier sportslig leder i Fløy, Vidar Røsstad bare minutter etter at de har tapt 2-0 borte mor serieleder Skeid onsdag kveld.

Så rødt
Som i så mange kamper tidligere i år, har Fløy hatt heng på sine motstandere før pause. Så også mot de rødkledde fra Oslo i onsdag. Selv om hjemmelaget nok hadde ballen mest, var den gamle storheten fra hovedstaden er overkommelig motstander. Det ble 45 minutter uten mål og knapt noen mening.

Men andre omgang var ikke mer en syv-åtte minutter gammel når ting begynte å skje. Fløys ellers så solide sisteskanse Ante Knezovic ruste utlover 16-meteren, og felte en Skeid-spiller. Rødt kort på direkten, og da måtte de blå som ligger nest sist på tabellen spille ti mot elleve mot serielederen.

To kjappe
Og ikke lenge etter satt den første (Stenerud) bak Markus Kristiansen som fikk sin debut i PostNord-ligaen, og ikke så lenge etter det igjen, satt nummer to (Vestvatn). Uten at Markus i buret kan lastes for det. Den biten får forsvarerne tygge litt på.
Etter onsdagens kamp ligger Fløy nest sist med 10 poeng. RBK 2 på jumbo har fire poeng mindre, og så er det et lite hopp opp til Kjelsås på tredje siste plass. Det blir et rotterace for Fløy videre utover. Ante Knezovic får garantert en kamp karantene, og må stå over mot Notodden. Så nå må de blå knytte igjen sekken, og trå til å hjelpe Markus Kristiansen som får sin hjemmedebut som keeper på Flekkerøy søndag.