- Godt å være i gang

Publisert

- Det har strømmet på med kunder helt fra vi åpnet klokken 09.00 i dag, og alle ansatte synes det er godt at vi nå er i gang for alvor og har åpnet utsalget på Sangvik, sier Jim Ronny Andersen fra eiergruppen som står bak nyåpnede Hageland Søgne. 
Hageland Søgne, som er det femte utsalget i porteføljen til eiergruppen, åpnet dørene for kunder torsdag morgen etter at det ble inngått leieavtale med Øystein Tjomsland som i sommer kjøpte eiendommen hvor Kåre Larsens handelsgartneri har hatt tilhold siden 1950-tallet. 
- Har ventet på dette
I løpet av de seneste dagene er det restaurerte butikklokalet på Sangvik fylt opp med planter, blomster, potter, urner og andre beslektede varer og fremstår i dag som et moderne salgslokale, men i de samme kjente omgivelser som tidligere. 
- Dette har vi ventet på, og vi er veldig glade for at butikken er åpnet og fortsetter nesten som før, sier Ella Berge og Randi Hansen til N247 etter å ha vært en runde gjennom de blomsterfylte lokalene. 
Bildet under: - Frem mot jul skal vi gjøre klart for julebutikk i drivhuset bak butikken. Det er den neste etappen i gjenåpningen og noe vi gleder oss veldig til, sier Jim Ronny Andersen. (Foto: Jon Aamodt).

Butikken på Sangvik er fylt opp med planter og blomster i alle varianter. (Foto: Jon Aamodt)
Hele salgslokalet har gjennomgått en betydelig oppussing og er nå fylt opp med aktuelle varer. (Foto: Jon Aamodt)
Powered by Labrador CMS