Jeg er trøtt, lei og så trist

Publisert

Kun en time etter den tragiske ulykken på Langenesveien søndag kveld, kom dette leserinnlegget til N247s redaksjon. Da visste ingen skadeomfanget til 19-åringen fra Søgne som kjørte ulykkesbilen.
På spørsmål om det var i orden for forfatteren Wenche larsen å publisere innlegget, svarte hun:
- Publiser i vei!
- Jeg er trøtt, lei og så trist av alle disse blålysene forbi stuevinduet mitt. 
- Gjerne bruk navn og bilde også. Jeg vil gjerne møte noen i kommunen ansikt til ansikt, sier hun.
Innlegget:
"Så smalt det IGJEN! Nok en gang sitter jeg her og hører lyder som får hvert hår på kroppen til å reise seg, ser blålys fare forbi stuevinduet - nok en gang tenker jeg: åh - har veien tatt nok ett liv....

Jeg har ikke bodd her lenge! Bare 4 korte år! Men på de få årene, så har disse blålysene fart forbi så ofte at det er rart jeg får sove om natten! 

Dødsvei
Uansett årsak til denne ulykken, så er dette en dødsvei!! Når vi kjøpte huset her ute, så måtte vi lese litt - og der stod det at det skulle gjøres ting fra kommunen angående Langenesveien! Både angående buss og trafikksikkerhet! Og som sagt - vi har kun bodd her i 4 år! Men HALLO! 4 år....og x-antall ulykker og menneskeliv senere....ingen trafikklys, ingen gang og sykkelsti (sikkert pga noe verneverdig siv som er viktigere enn menneskeliv), og ingen busser! 

Jeg har tenåringsbarn - de må kjøres og bringes i alle retninger.... Vi hører ofte: la barna gå....ærlig talt...la dem gå??? Langs dødsveien uten lys??!!

Fotobokser
Åh - ja DET er sant - vi får jo FOTOBOKSER....for de er jo ikke stedfaste slik at alle vet hvor de er, og kan sakte farten deretter på de få meterne....«kødder» dere med meg? Tenk at liv er så ufattelig lite verd...tenk at mine barns fremtid ikke betyr NOE i det store bildet, tenk at penger betyr mer enn noe.....tenk at vi faktisk ikke er viktigere enn maur i denne kommunen! For Vedderheia var uten lys ett par dager, stor ståhei! Vi bor langs Langenesveien: sett opp 2 fotobokser.....om jeg kunne, ville jeg krevd IQ test av hele kommunestyret!"
Wenche Larsen bor like ved Langenesveien og skiver i leserinnlegget at det er rart hun får sove om natten med alle de blålysene som farer forbi vinduene hennes. (Foto: Privat)
Powered by Labrador CMS