- Kjapt igang på Spjotneset

Publisert

Pål Try høster en smule latter fra partnerne Stig Nordbø og Øyvind Sletner når han forteller til N247 at «PadelZone», padelsenteret de tre skal drive på Spjotneset like ved Nodeland, er det eneste av de nye lokale padelanleggene uten innslag av kjendiser. Med sine mange opptredener i rally og andre ulike arrangementer, er da Try heller ikke helt ukjent, i alle fall i det lokale miljøet. 
Nå er de tre kompanjongene uansett i startgropa med sitt eget padelanlegg på Spjotneset, og av de fire nye anleggene som fikk sine nødvendige tillatelser i by- og stedsutvalget nylig, håper de at anlegget like ved Nodeland skal være det første til å ta imot ivrige utøvere. 

- Hiver oss rundt
- Vi skal inn med baner og det som hører til, garderober og tilstøtende rom er straks ferdige. Trolig kan vi være i gang i løpet av seks uker fra nå, sier Try. 
På innsiden av lagerbygget er flere haller fylt opp av båter og annet utstyr som står til lagring, men en nesten tom hall står klar til å ryddes og fylles opp med det som skal bli tre nye padelbaner. Med økende etterspørsel og liten banekapasitet i dag, håper de tre på god utnyttelse av den kapasiteten de skal tilby. 
Panaromabaner
- Det er ulike baner som tilbys i markedet. Her satser vi på øverste hylle og skal installere svensk toppkvalitet i de panoramabanene som skal installeres, sier Sletner som vedgår at han selv er bitt av basillen og kommer til å tilbringe tid på banen. 
Anlegget på Spjotneset vil være ubetjent, og all bestilling og videre kommunikasjon fra brukere er app-basert forteller de tre eierne. Med den «snakkissen» padeltennis har blitt tror de også på et voksende marked for sporten som er relativt ny her lokalt, men langt fra ny i global sammenheng. 
800 kvadratmeter
- Vi har 800 kvadratmeter til rådighet i dag. Blir det aktuelt på et seinere tidspunkt, har vi større arealer vi kan se på, men dette er det vi starter med nå i vår, sier Pål Try, kjendis eller ei. 
Illustrasjon fra leverandør. Tilsvarende innendørsbane skal benyttes på PadelZone Nodeland (Foto: Scandinavian Padel)
I denne hallen på Spjotneset er det gitt dispensasjon for padeltennis i en periode på inntil 10 år. (Foto: Blom/Kristiansand kommune)
Powered by Labrador CMS