Ny restaurant snart på plass

Publisert

- Om kort tid så får vi en avklaring på hva som nå vil skje, sier Magnus Tangvall. Han representerer byggets eier som arbeider med å finne interessenter til å drive videre i lokalene som i så mange år huset Hong Kong Restaurant.

Mange har vært skuffet etter at driverne bak Hong Kong Restaurant valgte å innstille driften. Byggets eier har hatt flere følere ute etter andre interessenter som kan drive videre.
Fikk en henvendelse
- Utgangspunktet har vært å få til videre restaurantdrift i lokalene. Eierne har ikke ønsket å bygge om slik at det blir leiligheter eller kontorer i lokalene, forklarer Tangvall. 
Eier av bygget er Haugen Senter AS. Selskapet ble i mange år drevet av Haugenfamilien, men ble solgt til investorer i Oslo, med virkning fra 1. januar 2014.
- I det pågående arbeidet, fikk vi en henvendelse fra personer som ønsker å etablere restaurant i lokalene. Vi er blitt lovet en rask avgjørelse. I løpet av en uke eller to kan mange av brikkene være på plass, sier Tangvall.
Han er tilbakeholden med å si hva slags restaurant som nå kommer, og hvem som står bak. 
- Det er ikke vanlig i en prosess som dette å gå ut konkrete opplysninger, utover at det kommer ny drift i lokalene, sier han.
Må kjenne sin besøkelsestid
- Jeg er jo selv Søgnegutt og syntes det var leit da driverne bak Hong Kong valgte å innstille driften. Det hadde vært trist dersom lokalene hadde forblitt tomme, sier han.

- Søgne trenger en restaurant som dette, sier Tangvall videre, og sier samtidig at han inderlig håper at Søgnes befolkning slutter opp om det nye restauranttilbudet.

- Hvis hver av Søgnes 11.000 innbyggere tar turen innom i løpet av ett år og kjøper en middag hver, vil svært mye være gjort, sier Tangvall.
Sist oppdatert 13.01.2015 klokken 17.43 av Nicolai Prebensen
Magnus Tangvall representerer byggets eiere og sier til N247 tirsdag at de har fått henvendelser om drift av restaurant i lokalene til "New Hong Kong". (Foto: Privat)
Kan bli ny restaurant på Tangvall om kort tid. (Foto: Nicolai Prebensen)
Powered by Labrador CMS