- Planen sprakk

Publisert
Søgne FK - Tveit 0-1, (0-0) Herrenes 4. divisjon, Søgne kunstgress. 
- Planen er å score flere mål en motstanderen. Det synes jeg er en god plan, sa trener Odd Arild Skonhoft til N247 føre kampstart lørdag.
Nå ble det ikke slik på kunstgresset. Med en ballbesittelse på rundt 90 prosent, tre stolpeskudd og en total ineffektivitet foran mål måtte det gå som det gikk. Tveit hadde én god kontring gjennom hele kampen og en god enkeltprestasjon førte til kampens eneste mål og årets første tap for hjemmelaget.
- Dette er kjipt, sa en tydelig skuffet kaptein Stian Aamodt etter kampen. 
- Vi var klar over at vi ikke måtte gi dem den sjansen, likevel fikk de den og vant kampen. Dette er rett og slett for dårlig av hele laget, sa han.
Ingen spillerbørs
Trener Odd Arild Skonhoft var minst like skuffet over egne spillere, og han vil heller ikke dele ut poeng til spillerbørsen etter det sure hjemmetapet.
- Jeg har rett og slett ikke lyst, sa treneren. 
For dårlig
- De må slutte å tro at det bare er å rykke opp en divisjon. Dette kampbildet har vi sett tidligere. Vi presser og presser, men er unøyaktige og mangler «killerinstinktet» foran mål. Det er ny kamp allerede neste onsdag så nå må vi øve. Dette var rett og slett for dårlig, sa Skonhoft.
- Var ikke dette et ran da? - Jeg har vært utsatt for ran som bankansatt. Uten sammenlikning forøvrig, var dette ranet større, sa Skonhoft.
Etter at dommeren hadde blåst av for 90 minutter, jublet gjestene som om de hadde vunnet serien. Det sier det meste om kampbildet lørdag.
Spillerbørsen:
3 poeng, ingen.
2 poeng, ingen.
1 poeng, ingen.
Sist oppdatert 25.04.2015 klokken 19.19 av Nicolai Prebensen
Kevin Johansen er alene med keeper. Denne store sjansen var en av svært mange for hjemmelaget lørdag ettermiddag. Ballen gikk over tverrliger. (Foto: Nicolai Prebensen)
Jarle Rogstad er gjennom men header utenfor mål. Bilder er fra første omgang. (Foto: Nicolai Prebensen)
Powered by Labrador CMS