Søgnes nye hitmaker?

Publisert

Musikkstudenten Elisabet Mjanger går travle dager i møte. I løpet av kort tid deltar hun med egenprodusert låt i NRK-programmet «The Hit». Hun holder også på å legge siste hånd på sin første singel og gjør seg klar til opptredener blant annet på Søgne gamle prestegård.
Over 3000 bidrag.
- Da jeg fikk høre at det var over 3000 innsendte bidrag til «The Hit» tenkte jeg bare javel, det var det. Derfor var det utrolig artig å bli en av de 42 låtskriverne som kom med i konseptet, sier Elisabet som innrømmer at hun trengte et lite puff for å melde seg på konkurransen.
Fredag 10. oktober får vi se at låten hennes presenteres for artistene Trine Rein og Alexander Rybak. Hun kan ikke røpe for mye om hvorvidt låten hennes blir med videre og presentert for TV-publikum men sier at uansett utfall av konkurransen vil det ha vært en positiv opplevelse å ha vært med.
Skriver på dialekt.
Mjanger skriver både tekster og melodier i tillegg til at hun opptrer med egen musikk. I disse dager ferdigstilles hennes første singel «Bli hos mæ». Elisabet skriver og synger på dialekt når hun fremfører eget materiale, men har gjort et unntak med bidraget til «The Hit» hvor teksten er på engelsk.
- Jeg har alltid hatt musikken til stede i livet mitt, men først for ca tre år siden bestemte jeg meg for at tiden var inne for å fokusere på musikken for fullt, sier Elisabet. 
Opptrer lokalt.
Lørdagen etter at hun deltar på TV er hun i aksjon på Søgne gamle prestegård. Der skal hun være oppvarmer før Erlen Ropstad holder konsert. Konsertene hennes består utelukkende av egenprodusert materiell. Til  prestegården har hun med seg sin faste gitarist Kristofer Spangen til det som vil bli en ren akustisk presentasjon.
- Neste vår et det eksamen på Universitetet i Agder, men jeg jobber med å få til en turne på vårparten før skoleslutt, sier den 31-årige trebarnsmoren til N247.
Sist oppdatert 11.09.2014 klokken 12.50 av Jon Aamodt
Elisabet blir å høre på prestegården 10. oktober. (Foto: Jon Aamodt)
Elisabet Mjanger med band. (Foto: Kristin Aas)
Powered by Labrador CMS